ΠΑΟΚ: Ατομικό ακολούθησαν οι Κωνσταντέλιας και Ότο

  • 0
  • 9 views

Με απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, καθώς ο Ρσβάν Λουτσέσκου είδε τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιόνι Όττο να αισθάνονται ενοχλήσεις στη γάμπα και να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Την ίδια ώρα, επέστρεψαν από τις διακοπές οι διεθνείς Κουλιεράκης και Ντεσπότοφ ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τόμας Μουργκ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Μετά το απαραίτητο ρεπό της Τρίτης (25.06), παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψε στη δουλειά στη Νέα Μεσημβρία για ένα δυνατό πρόγραμμα, αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στους αυτοματισμούς.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26.06) ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στους αμυντικούς αυτοματισμούς το άλλο δούλευε στους επιθετικούς. Στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα με πρακτική εφαρμογή όσων δουλεύτηκαν νωρίτερα.

Ο Γιόνι Ότο δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω σφιξίματος, ενώ για τον ίδιο λόγο αποχώρησε από αυτή ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες κι η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά.

Ο Τόμας Μουργκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ στην ομάδα εντάχθηκαν και οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Την Πέμπτη (27.06) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση για τις 09:30 και τις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».