Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας»

  • 0
  • 9 views

Με τα καλύτερα μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη του τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος προέβη σε δηλώσεις. Δεν συγκράτησε τη χαρά του, ούτε και την καλή σχέση που έχει με τον σύλλογο και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

 

Αναλυτικά δήλωσε: «Είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ηταν μια επιλογή, ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων, ζωής αν θέλετε.

 

Ηταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Σαββίδη κι εμένα.

 

Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά. Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα, όλη μου την ψυχή, όλη μου τη διαθεσιμότητα σ’ αυτή τη δουλειά, για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους.Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν ενέργεια και δύναμη.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες αυτές τις σεζόν που ήμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή.

 

Σας ευχαριστώ όλους. Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ όλα αυτά. Είμαι εδώ! Είμαστε εδώ!».