Στην UEFA το βίντεο με το ακυρωθέν πέναλτι του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

  • 0
  • 2 views

Ο ΠΑΟΚ προηγουμένως είχε αποστείλει αίτημα στην ΕΠΟ να σταλεί το βίντεο με τη φάση του πέναλτι στην UEFA. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Δικεφάλου.

Η συγκεκριμένη φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ είναι όταν στο 61ο λεπτό, ο τρειμάνις έδειξε το σημείο του πέναλτι για σπρώξιμο του Μπα στον Ολιβέιρα. Αμέσως μετά πήγε να δει τη φάση στο var και πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. Και έδωσε επιθετικό φάουλ του Ολιβέιρα στον Τζολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA".