Λουτσέσκου: ”Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι τα τελευταία 15 λεπτά”

Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου με 2-1, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου όμως να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για κάποιες αστοχίες της ομάδας του.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του τον αγώνα στα τελευταία 15 λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος σκληρών παιχνιδιών, δυνατού προγράμματος. Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει έως τώρα.

Σήμερα είμαι ικανοποιημένος 70% για τον τρόπο παιχνιδιού μας, το αποτέλεσμα που πήραμε. Στα τελευταία 15 λεπτά όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, δώσαμε με αφελές τρόπο μπάλες στον αντίπαλο.

Η σωματική κόπωση συνδέεται με τη πνευματική, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος για να κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα για εμάς.

Είναι λογικό ότι αν δεν γίνεται αυτό σε αυτά τα παιχνίδια, τότε έρχεται το άγχος, η πίεση του αποτελέσματος, ίσως και ο φόβος να μη γίνει κάποιο λάθος και δεχτείς γκολ. Έχουμε και καλά και κακά τέτοια παραδείγματα στα παιχνίδια μας».