Ολυμπιακός: Εντείνεται το ενδιαφέρον για τον Χουλιάν Καράνσα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με την Φιλαντέλφια Γιούνιον, για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, με τους ερυθρόλευκους να πιέζουν για τον Αργεντίνο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια του για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με το όνομα που πρωταγωνιστεί, να είναι αυτό του Χουλιάν Καράνσα. Ο 23χρονος Αργεντίνος αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Φιλαντέλφια Γιούνιον και οι ερυθρόλευκοι τον έχουν στο στόχαστρό τους τις τελευταίες ημέρες.

Με μια πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ να έχει γίνει, οι Αμερικάνοι ζήτησαν τα διπλάσια, ωστόσο, πρόσφατα, έχει προκύψει μια διάθεση διαπραγμάτευσης, με σκοπό να τα βρουν οι δύο πλευρές. Ο ίδιος ο επιθετικός έχει συμβάλει σε αυτό, με την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη, δίνοντας νέο αέρα στις ελπίδες των ερυθρόλευκων. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχίζονται έως ότου μπορέσει να προκύψει κάποιου είδους συμφωνία, ωστόσο ο Ολυμπιακός διαθέτει και άλλες εναλλακτικές, στην περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων. Παίκτες όπως ο Βινίσιους της Φούλαμ και ο Μποαντού της Μονακό, βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού.

Ο Καράνσα μετράει 29 συμμετοχές με την ομάδα της Πενσυλβάνια, βάζοντας 13 γκολ και 9 ασίστ, ενώ η Φιλαντέλφια τον έκανε δικό της για 450.000€ πέρσι το καλοκαίρι από την Ίντερ Μαϊάμι.