Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό Νεφρού, Κοκοτσάκη και Δούλη

  • 0
  • 3 views

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του τρεις ακόμα παίκτριες.

Συγκεκριμένα οι Ειρήνη Νεφρού, Μαίρη Κοκοτσάκη και Μαρία Δούλη θα φορούν τη φανέλα των «πρασίνων» και τη σεζόν 2024/25.

Οι δηλώσεις των παικτριών για την παραμονή τους:

Ειρήνη Νεφρού

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ παρά πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξη. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Μαίρη Κοκοτσάκη

«Η φετινή πορεία της ομάδας με αφήνει αρκετά ικανοποιημένη για πρώτη χρονιά στα μεγάλα σαλόνια. Δείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε για να πρωταγωνιστήσει και να κυνηγήσει τίτλους, κάθε χρόνο θα είμαστε και καλύτεροι.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο σύλλογος για 3η συνεχόμενη χρονιά με εμπιστεύεται, με στηρίζει και με θέλει πάλι μαζί του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε ό,τι ονειρευόμαστε. Οι στόχοι του Παναθηναϊκού μας είναι πάντα ξεκάθαροι, τίτλοι, επιτυχίες αλλά πάνω από όλα υγεία».

Μαρία Δούλη

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που παραμένω στον Παναθηναϊκό. Χαίρομαι που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για την φετινή σεζόν, η οποία θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Είμαι έτοιμη να δώσω το 200% και αυτή τη χρονιά. Είδαμε πως είναι τα πράγματα στην μεγάλη κατηγορία και όλο το χρονικό διάστημα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα δουλέψουμε σκληρά για να είναι εκεί που αξίζει ο σύλλογος».