Ντεολουφέου: «Ξέρω πως ίσως να μην παίξω ξανά»

Έχοντας περάσει 13 μήνες χωρίς να αγωνιστεί, ο Ζεράρ Ντεολουφέου γνωστοποίησε σε συνέντευξη του ότι υπάρχει έντονο ενδεχόμενο πρόωρης απόσυρσης του λόγω του τραυματισμού του.

 

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ουντινέζε όταν είναι εν ενεργεία, ο Ζεράρ Ντεολουφέου μπορεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τον τραυματισμό του που τον έχει επηρεάσει πάνω από χρόνο.

 

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Από τότε δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα. Αυτό σήμαινε ότι ήταν ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός του τέτοιου επιπέδου, μόλις στο 29 του. Δεν έκρυψε σε συνέντευξη του ότι έχει σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αναλυτικά:

 

«Για πολλούς μήνες ξέρω πως ίσως να μην παίξω ξανά. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και πολύ καιρό, έχω να παίξω εδώ και έναν χρόνο.

 

Δεν μπορώ να πω πολλά περνάω μία δοκιμασία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά έχω αποδεχτεί την ιδέα πως ίσως να μη γίνει αυτό. Είχα έναν τραυματισμό το 2020, το γόνατό μου ήταν πολύ τραυματισμένο αλλά κατάφερα να συνέλθω.

 

Τότε υπέστη νέο τραυματισμό, για τρίτη φορά και υπήρχαν επιπλοκές. Δεν μπορώ να πω επειδή έχω συμφωνία με το σύλλογό μου, όμως θα πω απλά ότι είναι μία πραγματική δοκιμασία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου συμβαίνει.

 

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά προετοιμάζομαι επίσης για μία καριέρα μετά από το ποδόσφαιρο».