Με τους “ταύρους” θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι το 2024, ο Σέρτζιο Πέρεζ σαν ανταμοιβή για την εξαιρετική σεζόν που διανύει.

Μετά την νίκη του στο Μονακό Redbull και Πέρεζ ήρθαν σαν συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα 2 χρόνια. Ο Μεξικανός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πιο συγκεκριμένα στους επτά αγώνες έχει βρεθεί 4 φορές στο πόντιουμ, έχοντας 1 νίκη και 3 δεύτερες θέσεις.

Στην ερώτηση για την ανανέωση του ο Πέρεζ δήλωσε τα εξής: “Για εμένα, αυτή ήταν μια απίστευτη εβδομάδα, η κατάκτηση του Grand Prix του Μονακό ήταν ένα όνειρο για κάθε οδηγό και στη συνέχεια να ακολουθήσω ότι με την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσω με την ομάδα μέχρι το 2024 με κάνει πολύ χαρούμενο”.

“Είμαι τόσο περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και νιώθω εντελώς σαν στο σπίτι μου τώρα. Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί και η σχέση μου με τον Max, εντός και εκτός πίστας, σίγουρα μας βοηθάει να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Έχουμε χτίσει τρομερή δυναμική ως ομάδα και αυτή η σεζόν το δείχνει αυτό, είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πού μπορεί να μας οδηγήσει όλους στο μέλλον”.