Συνολικά 72 πληρώματα θα λάβουν μέρος στον Εθνικό μας Αγώνα για τον 10ο Γύρο του Πρωταθλήματος.

Τα 10 από αυτά θα αποτελούν την κορυφαία κατηγορία, ενώ ένα εντυπωσιακό σύνολο με 30 συμμετοχές θα υπάρξει στο WRC2. Η Toyota κατεβαίνει με τους Rovanperä, Evans αλλά και με τον Ogier που ξαναγυρνάει στην αγωνιστική δράση και ψάχνει την 4η φετινή του νίκη μετά το Μόντε-Κάρλο, Μεξικό και Σαφάρι Κένυας. Φέτος δυστυχώς δεν θα έχουμε την τύχη να δούμε από κοντά τον Sebastien Loeb όπως είχαμε την τιμή πέρσι, προς απογοήτευση όλων των φίλων του σπορ που θα ήθελαν να ξαναδούν μια μάχη από τα παλιά με τον Ogier.

Μαζί με την 3άδα της Toyota ασφαλώς θα βρίσκεται και ο Katsuta στο 4ο Yaris που όμως εξαιτίας της έλευσης του 8άκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή, δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην συγκομιδή πόντων. Η Hyundai θα αγωνιστεί με τους Neuville, Lappi και Sordo, ενώ τέλος η M-Sport Ford θα έχει μικρές διαφοροποιήσεις, καθώς μαζί με τους Tänak και Loubet θα υπάρξει αυτήν την φορά και ο Σερδερίδης στο 3ο Puma.

Το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται στις 7-10 Σεπτεμβρίου με την υπερειδική στο Δέλτα Φαλήρου και την Πλατεία Νερού την Πέμπτη 7/9 στις 19:05.