32 πληρώματα θα λάβουν μέρος στο Ράλι Μεξικού (16-19/3) που επιστρέφει μετά από 3 χρόνια και το 2020, εκ των οποίων τα 10 προέρχονται από την μεγάλη κατηγορία.

Ο 1ος χωμάτινος Αγώνας της σεζόν με επίκεντρο το Leon και ειδικές στα βουνά του Guanajuato σε υψόμετρο που ξεπερνά ακόμα και τα 2.500μ. Η ομάδα της Ford εκτός από τους Tanak και Loubet θα έχει στην διάθεσή της και τον Σερδερίδη στο 3ο Puma. Άγνωστο παραμένει αν και πότε θα δούμε να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Sebastien Loeb, με τον 9άκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή να μην αποκαλύπτει τα χαρτιά του ακόμα. Η Hyundai μαζί με τον Neuville και τον Lappi που συμμετέχουν με full-time πρόγραμμα θα δει και τον Sordo να κάνει το ντεμπούτο του για φέτος.

Τέλος, η Toyota πέρα από το δίδυμο Rovanpera Evans θα έχει μαζί της και τον Katsuta, χωρίς όμως να μπορεί να μαζέψει πόντους για το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Και αυτό γιατί το μεγάλο νέο αποτελεί η επιστροφή του Sebastien Ogier, μετά τον θρίαμβό του στην πιο πρόσφατη έκδοση του Αγώνα το 2020. Ο 8άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής συμμετέχει ξανά σε ένα από τα πιο αγαπημένα του Ράλι, με τον Γάλλο να είναι πολυνίκης στο Μεξικό με 6 κατακτήσεις και ισόβαθμος με τον συμπατριώτη του, Loeb.