Ανακοινώθηκε πως υπογράφηκε νέα 4ετή συμφωνία με τους Αυστριακούς, με το Red Bull Ring να κλείνει θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέχρι και το 2027.

Το πρώην A1 Ring επέστρεψε ξανά στο προσκήνιο της F1 το 2014 στην 1η σεζόν της υβριδικής εποχής, ενώ η αποδοχή του κόσμου φαίνεται και από τα περσινά εισιτήρια, με την πίστα να είναι sold-out με 303.000 οπαδούς. Ο Πρόεδρος της F1, Stefano Domenicali ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το Red Bull Ring είναι μια τέλεια μίξη ανταγωνιστικής πίστας, υψηλής ταχύτητας και ενός φανταστικού χώρου για τους φιλάθλους και για αυτόν τον λόγο είμαι ενθουσιασμένος. Καθώς γιορτάζουμε την 10η επέτειο από την επιστροφή στο Spielberg, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους σχετίζονται με αυτήν την συμφωνία και έτσι εξασφαλίζεται η συνεχόμενη επιτυχία της διοργάνωσης και ο μεγάλος ενθουσιασμός για το σπορ”.

Ο Erich Wolf, γενικός διευθυντής του Projekt Spielberg τόνισε: “Θέλουμε να γιορτάσουμε αυτό το επίτευγμα με όλους αυτούς τους σπουδαίους οπαδούς του αθλήματος και να τους ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή τους αλλά και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που φτιάχνουν κάθε φορά. Όλοι είναι καλεσμένοι να απολαύσουν αυτήν την εμπειρία σε ακόμα έναν εντυπωσιακό Αγώνα φέτος”.