Ο 9άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής επισημοποίησε σήμερα πως θα αγωνιστεί στον εθνικό μας αγώνα, το Ράλι των Θεών.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν από κοντά τον πιο επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία του WRC, με τον Loeb να συμμετέχει φέτος με part-time πρόγραμμα και να αγωνίζεται σε μερικά μόνο Ράλι. Μετά τον θρίαμβό του στο Μόντε-Κάρλο και την 80η νίκη του, καθώς και μετά την παρουσία του σε Πορτογαλία και Σαφάρι Κένυας, επανέρχεται στην αγωνιστική δράση. Ο Γάλλος επιστρέφει στο Ράλι Ακρόπολις μετά από 10 χρόνια και ενώ έχει κερδίσει τον εθνικό μας αγώνα 3 φορές, το 2005, το 2008 και το 2012.

Στα φετινά Ράλι που αγωνιζόταν ο Loeb συμμετείχε και ο συμπατριώτης του, Sebastien Ogier, με αποτέλεσμα να κορυφώνεται το ενδιαφέρον του κάθε αγώνα και να μας θυμίζουν μάχες από τα παλιά. Έκπληξη αποτελεί όμως η απουσία του 8άκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή από το Ράλι Ακρόπολις, με το 3ο Toyota να το οδηγεί ο Lappi.

Το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται στις 8-11 Σεπτεμβρίου με την υπερειδική στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 8/9. Χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά όλη την αγωνιστική δράση, καθώς οι οδηγοί θα κοντραριστούν ανά δυάδες δίπλα-δίπλα.