Ντεσάμπ: "Κανένα άγχος, το μέλλον μου δεν θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του τελικού''- Διαβάστε τις δηλώσεις του Γάλλου προπονητή

  • 0
  • 3 views

Στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12) η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, έχοντας στόχο την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Με φόντο τον τελικό, αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα ενόψει αυτού, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ παραχώρησε σήμερα (17/12) συνέντευξη Τύπου.

Ο Γάλλος προπονητής, σε ερωτήσεις που του τέθηκαν αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα, αλλά και την κατάσταση με τον Μπενζεμά, ξεκαθάρισε πως το μυαλό του είναι αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το παιχνίδι και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του. Επιπλέον, ο Ντεσάμπ μίλησε και για την ίωση που ταλαιπωρεί ορισμένους παίκτες της ομάδας, η οποία αφήσει εκτός προπονήσεων τον Βαράν, τον Κονατέ και τον Κομάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού:

Για τον τελικό και το μέλλον του στην εθνική Γαλλίας:

"Το να είμαι ο προπονητής στην εθνική Γαλλίας είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο παθιασμένος για αυτό το ρόλο.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι η ομάδα, δεν είμαι εγώ το σημαντικότερο άτομο εδώ. Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα του τελικού με την Αργεντινή", τόνισε ο προπονητής των μπλε, και πρόσθεσε:

"Είναι αλήθεια πως η Αργεντινή θα έχει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, θα είναι μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Υποστηρίζουν με πάθος την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Όμως οι αντίπαλοί μας θα είναι στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή και όχι στις εξέδρες και μόνο μία ομάδα θα βάλει τρίτο αστέρι στη φανέλα στο τέλος του ματς".

Για τον Μπενζεμά και αν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι διά ζώσης:

"Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, δεν θέλω να μιλάω για τους τραυματίες. Δεν είναι στο χέρι μου ποιος θα έρθει να δει το ματς διά ζώσης., Εστιάζω στους 24 παίκτες που είναι στην αποστολή και σε όσους έχω στη διάθεσή μου την Κυριακή".

Για την ίωση:

"Δεν έχω κάποιο νέο σε σχέση με το βράδυ της Παρασκευής. Όταν σηκώθηκα για πρωινό, όλοι ήταν ακόμα στα δωμάτιά τους και δεν έχω δει κάποιον. Είμαι σίγουρος πως στην επόμενη προπόνηση θα έχετε περισσότερες πληροφορίες.

Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για μία ίωση αλλά παρόλα αυτά μένουμε συγκεντρωμένοι και ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως θα δηλώσουμε παρόντες σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου".