Εθνική Ελλάδας: Η τελική 23άδα του Πογέτ για Καζακστάν

Όλα έτοιμα για την μεγάλη αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν, με τον Πογέτ να κάνει γνωστή την τελική 23άδα με την οποία θα διεκδικήσει την θέση στον τελικό των play-offs για μια θέση στο Euro.

Η εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στην OPAP Arena με στόχο την νίκη και την συμμετοχή στον τελικό των play-offs (με τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο). Λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι τελικές επιλογές του Πογέτ, με την τελική 23άδα να ανακοινώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους 23 παίκτες που θα συμμετέχουν στην αναμέτρηση, αφήνοντας εκτός τον τραυματία Κουλιεράκη, καθώς και τους Σαλιάκα, Ζέκα και Αθανασιάδη.

Αναλυτικά η 23άδα που θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης