Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε στο θέμα με τον θετικό έλεγχο ντόπινγκ, αποκαλώντας το “ντροπή” και ζητώντας να τιμωρηθούν όσοι έκαναν την διαδικασία.

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Λαμία, με δύο γκολ και δύο ασίστ, ο Τάσος Μπακασέτας αναφέρθηκε στο θέμα των τελευταίων ημερών με το φερόμενο θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, το οποίο τελικά δεν υπήρξε όπως ενημέρωσε η FIFA και ο ΕΟΚΑΝ.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας τόνισε πως είναι ντροπή, να κατηγορούνται παίκτες, ζητώντας την τιμωρία όσων σπίλωσαν τους παίκτης της «επίσημης αγαπημένης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπακασέτας:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν έτσι ονόματα ποδοσφαιριστών. Είναι τόσο απογοητευτικό για εμάς που δεν προκριθήκαμε. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που σπιλώνουν παίκτες.

Είναι το χειρότερο πράγμα να σπιλώνουν έτσι έναν αθλητή. Κάνανε πολύ κακό όσοι ξεκίνησαν αυτή τη διαδικασία. Είναι απαράδεκτο. Υπήρχε παίκτης που έψαχνε τις αντιβιώσεις από τα παιδιά του για να δει αν υπήρχε καμιά παράνομη ουσία.

Ελπίζω ότι η ΕΠΟ και οι παίκτες να κάνουν τα πάντα, ώστε να τιμωρηθούν. Το να σπιλώνεται ένας ποδοσφαιριστής με αυτό τον τρόπο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει.

Τον ποδοσφαιριστή τον βγάζουμε στη σέντρα με κάτι αναληθές και βρώμικο. Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ σκληρά λόγια. Ντροπή πραγματικά»