Ντε Μπρόινε: «Πρέπει να ξεκουραστώ και θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω στην εθνική»

  • 0
  • 9 views

Αβέβαιο το μέλλον του Ντε Μπρόινε στην εθνική Βελγίου. Ο αρχηγός της ομάδας, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα συνεχίσει να φοράει το εθνόσημο στο στήθος.

 

Μετά την ήττα από τους «16» του Euro 2024 από τη Γαλλία με αυτογκόλ του Βερτόγκεν, ο Ντε Μπρόινε προέβη σε δηλώσεις. Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου.

 

Όσον αφορά για το μέλλον του όταν ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αφήστε με πρώτα να επεξεργαστώ αυτή την ήττα. Ήταν μια πολύ μεγάλη και κουραστική σεζόν για εμένα. Πρέπει να ξεκουραστώ και θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι».

 

Εκτός αυτού, μίλησε και για τον αγώνα δηλώνοντας: «Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά ακολουθώντας το. Γνωρίζαμε ότι κόντρα σε μια ομάδα με την ποιότητα της Γαλλίας, δεν θα είχαμε μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Είχαμε τις στιγμές μας. Είναι πολύ κρίμα που ηττηθήκαμε με αυτό το γκολ, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

 

Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς όταν έχεις για αντιπάλους τον Εμπαπέ, τον Γκριεζμάν και τον Τουράμ. Ο προπονητής μας πήρε την απόφαση να περιμένουμε αρκετά χαμηλά και δεν δώσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες στη Γαλλία. Αυτό ήταν το πλάνο μας και μέχρι πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δούλευε. Είμαστε απογοητευμένοι»