Πογέτ: Θέλει να μείνει στην Εθνική – Αρνήθηκε συμβόλαιο από την Ιρλανδία

Ο Γκουστάβο Πογέτ αρνήθηκε 5ετες συμβόλαιο από την εθνική Ιρλανδίας, δείχνοντας την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι της εθνικής Ελλάδας.

Με μια δελεαστική πρόταση, η Ιρλανδία προσπάθησε να προσελκύσει τον προπονητή της εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να απαντάει αρνητικά.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιρλανδίας ήθελε τον Πογέτ να αναλάβει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Euro του 2028, το οποίο θα συνδιοργανώσει μαζί με τις υπόλοιπες βρετανικές χώρες.

Οι Ιρλανδοί έκαναν πρόταση στον Ουρουγουανό, δίνοντας του περιθώριο δύο ημερών για να αποφασίσει, με την τελική του απάντηση να είναι αρνητική.

Ο Πογέτ δείχνει πρόθυμος να παραμείνει στον πάγκο της “γαλανόλευκης”, πάρα τον αποκλεισμό από την Γεωργία για το Euro του καλοκαιριού.

Με το συμβόλαιό του να λήγει στις 31 Μαρτίου, ο προπονητής της εθνικής ομάδας φαίνεται να έχει ακόμα την υποστήριξη των παικτών αλλά και της ίδιας της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε πως μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν εξελίξεις στην υπόθεση του πάγκου της “επίσημης αγαπημένης”, ενώ έχει καταστεί σαφές πως υπάρχει επιθυμία επέκτασης της συνεργασίας με τον Ουρουγουανό.