Το παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική Γυναικών, που ξεκίνησε με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στην προκριματική φάση του Women’s EURO 2025, με τα Νησιά Φερόε (Γήπεδο ΟΦΗ, 05/04/2024, 20:00).

Την προπόνηση της Εθνικής Γυναικών παρακολούθησε από την αρχή έως το τέλος ο προπονητής του ΟΦΗ και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέξανδρο Κατηκαρίδη και στο τέλος της προπόνησης απηύθυνε σύντομη ομιλία προς τις διεθνείς παίκτριες, τις οποίες έσπευσε να εμψυχώσει, τονίζοντας ότι γνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλουν και το γεγονός ότι έχουν ανέβει πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια.

«Θέλω να ξέρετε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο και η άνοδος που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, τόσο γενικά όσο και ειδικά εσείς ως Εθνική Ομάδα, είναι θέμα συζήτησης όταν βρισκόμαστε με τους παλιούς συμπαίκτες μου του 2004. Όλοι έχουμε να πούμε έναν καλό λόγο, να ξέρετε ότι οι Legends σας αγαπάνε και υποστηρίζουν αυτό που αγαπάτε κι εσείς. Εκπληκτική προπόνηση, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο ματς”, τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας»