Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο το εφιαλτικό τρίτο οκτάλεπτο, είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 12-14 από την Ουγγαρία.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο το εφιαλτικό τρίτο οκτάλεπτο, είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 12-14 από την Ουγγαρία.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι καταφέρνοντας να πάρει το πρώτο οκτάλεπτο με επιμέρους σκορ 4-2. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια με την εθνική Ελλάδος να κατακτά και το δεύτερο οκτάλεπτο με 4-3. Έτσι η Ελλάδα πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 8-5.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με το τρίτο οκτάλεπτο να αποδεικνύεται καταστροφικό με την εθνική μας ομάδα να γκρεμίζει ότι με κόπο έστησε. Έμοιαζε σαν να έχει κατέβει ο διακόπτης, τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση με το τρίτο οκτάλεπτο να λήγει με 2-6 υπέρ της Ουγγαρίας και το συνολικό σκορ στο 11-10 υπέρ της. Οι κοπέλες από την Ουγγαρία είχαν πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους κατακτώντας και το τρίτο οκτάλεπτο με 2-3 υπέρ τους με το τελικό σκορ να είναι 12-14 υπέρ των Ούγγρων.

Οι σκόρερ

Από την μεριά της εθνικής μας 4 γκολ σημείωσε η Ελευθεριάδου, 3 η Ξενάκη, 2 η Γιαννοπούλου και από 1 Νίνου, Τριχά, Πλευρίτου.

Από την πλευρά των Ούγγρων 6 γκολ πέτυχε η Κέστελι, 2 οι Πάρκες και Γκουρισάτι , και από 1οι Μάτε , Ζέγκεντι , Μπάκσα

Αύριο η εθνικής μας ομάδα αναμένεται να διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ολλανδία, η οποία προέρχεται από νίκη 7-11 επί της Αυστραλίας.

Ο στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να τερματίσει στην πρώτη δυάδα του Α’ ομίλου για να προκριθεί στο Super Final του World Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ. Αν δεν τα καταφέρει στο Ρότερνταμ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδας.