Πόλο

Ηγετικός Ολυμπιακός, δε σταματάει να κυριαρχεί στο Πόλο γυναικών και κατακτάει το Κύπελλο Ελλάδος στις γυναίκες με 11-6 επί της Βουλιαγμένης.

Στον τελικό που έγινε στην Πάτρα, τα κορίτσια του Τσίριτς δεν έβαλαν σε αμφιβολία την κατάκτηση του τροπαίου και σήκωσαν το 5ο κύπελλο στην ιστορία τους.

Αν και η Βουλιαγμένη μπήκε πρώτη μπροστά στο σκορ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου 8λεπτου και προηγήθηκε με 1-2.

Η Βάσω Πλευρίτου έκανε το 1-3 με την έναρξη της 2ης οκταλέπτου, ενώ το ημίχρονο τελείωσε με 3-6 υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Στη συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού και οι ερυθρόλευκες συνέχιζαν να αυξάνουν συνεχώς τη διαφορά.

Η Κρίστμας έπιασε τη μεγαλύτερη στο 5-11 ενώ το τελικό 6-11 διαμόρφωσε η Ρίτζ.

Καλύτερη παίκτρια για τη Βουλιαγμένη η Ρίτζ που πέτυχε 3 γκολ ενώ για τον Ολυμπιακό 3 γκολ σημείωσε η Ξενάκη.

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά,

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.