Μπορεί η Εσθονία να μπήκε πιο δυνατά το πρώτο μισάωρο, όμως το Βέλγιο πήρε την πολύτιμη νίκη.

Τα πρώτα 15′ η Εσθονία είχε τον πρώτο λόγο. Πίεζε πολύ την άμυνα του Βελγίου και την ανάγκαζε σε λάθη. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κάνει κάποια τελική.

Οι φιλοξενούμενοι πρώτοι έκαναν τελική ευκαιρία. Αφού κλέψανε στη μεσαία γραμμή στο 17′ και η άμυνα των γηπεδούχων ήταν ψηλά, κατάφεραν να πατήσουν περιοχή. Ο Τρεσόρ έβγαλε τον Λουκάκου ολομόναχο με το τέρμα, όμως πήγε πολύ πλάγια. Αυτό σήμαινε ότι το σουτ του, παρότι στον στόχο κατέληξε στην αγκαλιά του Χέιν.

Πρώτη φορά που έκανε τελική η Εσθονία, ήταν στο 30′. Ο Σινιάβσκί πήρε μέτρα και πάτησε περιοχή από πολύ πλάγια θέση. Κατάφερε να σουτάρει όμως παρά ότι η θέση του ήταν κυρίως για σέντρα. Ο Σελς δεν μπόρεσε να έχει καλό οπτικό πεδίο, όμως την έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 38′ το Βέλγιο κατάφερε να βρει τρόπο να σκοράρει. Για πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν μια οργανωμένη επίθεση. Ο Καστάνιε συνεργάστηκε με τον Βράνκς. Ο δεύτερος έβγαλε μια γρήγορη σέντρα, με τον Λουκάκου να μπαίνει στην πορεία της μπάλας αλλά χωρίς ισορροπία. Με το τακουνάκι, έκανε το 0-1.

Μάλιστα στο 40′ πάλι ο Λουκάκου σκόραρε. Αυτήν την φορά ο Τεάτ πήρε μέτρα και έβγαλε σέντρα. Χωρίς δυσκολία ο Λουκάκου μπήκε στην πορεία της μπάλας, σημειώνοντας το 0-2.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους για μεγάλο χρονικό διάστημα να έχουν αυτοί τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Παρόλα αυτά το Βέλγιο κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και παρά την μέτρια αμυντική και μεσαία γραμμή της, βρέθηκε αυτή να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Βέλγιο έκανε διατήρηση κατοχής. Μέχρι το 70′, δεν είδαμε καμία μεγάλη ευκαιρία. Έβλεπε ότι η Εσθονία θα μπορούσε πολύ εύκολα να κλέψει και να απειλήσει. Έτσι απλά διατηρούσε την κατοχή χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια επίθεση.

Μοναδική καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν στο 75′. Εκεί ο Μπατσουαγί που πέρασε όποιον είχε μπροστά του, βρήκε χώρο για ένα σουτ. Δοκίμασε το πόδι του όμως κατέληξε ελαφρώς άουτ.

Με την συμπλήρωση των 90′, το Βέλγιο κατάφερε να σκοράρει και τρίτη φορά. Ο Καράσκο είδε την κίνηση του Μπακαγιόκο, όπου έκανε την τρίτη του εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος, και την πρώτη του ως βασικός. Κατάφερε να φέρει την μπάλα στο αριστερό του και με ένα φαλτσαριστό πλασέ έκανε το τελικό 0-3.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Καράσκο έφτασε κοντά και σε ένα ακόμη τέρμα. Ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων πέρασε όποιον είχε μπροστά του από πλάγια, όμως το σουτ του σταμάτησε στον Εσθονό τερματοφύλακα.

Το παιχνίδι τελείωσε με ένα πολύ ήσυχο δεύτερο ημίχρονο από θέμα ευκαιριών. Λίγα πράγματα όμως το Βέλγιο κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε.