Άστον Βίλα: Νέο πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ουνάι Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι οδήγησε την Άστον Βίλα στην κατάκτηση της 4ης θέσης στην Premier League και στην έξοδο στο νέο Champions League, γεγονός που οδήγησε τους “βίλανς” να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό μέχρι το 2029.

Η Άστον Βίλα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την τελευταία διετία, από τότε που εμπιστεύτηκε τον Ουνάι Έμερι για τον πάγκο της, και η συγκεκριμένη συνεργασία θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

Τουλάχιστον για μία πενταετία, με τους “βίλανς” να έρχονται σε συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή και να κάνουν γνωστό την Δευτέρα (27/05) πως υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μαζί του που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2029.

“Χτίζουμε κάτι ξεχωριστό εδώ στην Άστον Βίλα με τον Ουνάι στον πυρήνα και είμαστε χαρούμενοι που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2029.

“Είμαι χαρούμενος που κάνω αυτό το βήμα και παίρνω την ευθύνη να ηγηθώ αυτού του συλλόγου. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους με τους ανθρώπους της ομάδας.

Υπάρχει σπουδαία χημεία στην Άστον Βίλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για να συνεχίσουμε το ταξίδι χωρίς όρια στα όνειρά μας”.