Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ στην Φέγιενορντ για τον προπονητή της, Άρνε Σλοτ. 

Το τέλος της «εποχής Κλοπ» σχεδόν έφτασε και η Λίβερπουλ κοιτάζει τον διάδοχό του. Τις τελευταίες μέρες ένα όνομα ακούγεται στο Νησί, με τον Άρνε Σλοτ της Φέγιενορντ να είναι ο βασικότερος υποψήφιος, με τους ρεντς να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη προσφορά, ύψους 9 εκατ. ευρώ, την οποία οι Ολλανδοί απέρριψαν.

Ο ίδιος ο Σλοτ φαίνεται να επιθυμεί αυτή την μεταγραφή, όμως η 2η στην βαθμολογία της Eredivise δεν είναι πρόθυμη ν αποχωριστεί τον προπονητή της για ποσό χαμηλότερο των 10.000.000€. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, η Λίβερπουλ θα ανεβάσει την προσφορά της στα 15 εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό την υπογραφή, όχι μόνο του Ολλανδού, αλλά και δύο κοντινών συνεργατών του.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει επίσης: «Οι προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων θα συνεχιστούν την Παρασκευή και καλά ενημερωμένες πηγές θεωρούν πως μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου θα έχει επιτευχθεί συμφωνία».