Ποστέκογλου : Στην κορυφή της λίστας της Τότεναμ

Μπορεί ο πρώτος στόχος της Τότεναμ για την άκρη του πάγκου να αποτέλεσε ο Άρνε Στολτ παρόλα αυτά η επιθυμία του να παραμείνει στην Φέγενορντ έκανε την Τότεναμ να βάλει στο κάδρο της τον Έλληνα coach Άγγελο Ποστέκογλου.

Μετά από την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της Τότεναμ τα σπιρούνια βγήκαν στην αγορά προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου την νέα σεζόν.

Αρχικά στο κάδρο της μπήκε ο 44χρονος coach της Φέγενορντ Άρνε Στολτ που φέτος οδήγησε την ομάδα του στην 16η κατάκτηση της Eredivisie με τον ίδιο να δηλώνει πως επιθυμεί να παραμείνει στην ολλανδική ομάδα.

Ο ίδιος αναλυτικά είπε

“Ακούω διάφορες φήμες για ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα. Παρά το γεγονός πως είμαι ευγνώμων, η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην Φέγενορντ και να συνεχίσω να δουλεύω πάνω σε αυτό που δημιουργήσαμε πέρυσι”.

Πλέον η Τότεναμ ενεργοποιεί το σχέδιο Β και σύμφωνα με την Independent στο κάδρο της βρίσκεται ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο 57χρονος είναι άκρως επιτυχημένος την τελευταία διετία στην Σέλτικ κατακτώντας μεταξύ άλλων ισάριθμα πρωταθλήματα Σκωτίας, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως ο προπονητής ελληνικής καταγωγής έχει μεγάλες πιθανότητες για να πάρει το χρίσμα και να γίνει το νέο αφεντικό στους Λονδρέζους.