Τσέλσι: Την υποστήριξή του στον Ομπαμεγιάνκ εξέφρασε ο Πότερ...

  • 0
  • 3 views

Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον και νυν της Τσέλσι Γκράχαμ Πότερ εξέφρασε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του προς το το πρόσωπο του Πιέρ Ομπαμεγιάνκ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι του Λονδίνου (06-11 στις 14.00 στο Novasports Premier League) απέναντι στην Άρσεναλ για την 15η αγωνιστική.

Ο Πιερ Ομπαμεγιάνκ έχοντας κλείσει μόλις έναν μήνα απο τότε που μεταγράφηκε στην Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, η οποία τον έθεσε εκτός επειδή δεν έβλεπε σε αυτόν το ενδιαφέρον για να συνεχίσει σε αυτήν προκαλώντας πρόβλημα στην ψυχολογία της.

Διαφορετική άποψη όμως είχε ο 47χρονος προπονητής της Τσέλσι Γκράχαμ Πότερ, ο οποίος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με αφορμή τον επικείμενο αγώνα, με την Άρσεναλ τόνισε το πόσο ήρεμος είναι αναδεικνύοντας και την πολύ καλή συνεργασία που έχει μαζί του.

Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Όλοι είναι διαφορετικοί, μόνο επειδή οδηγάς ένα γρήγορο αυτοκίνητο δεν λέει απαραίτητα τόσα πολλά για την προσωπικότητα σου και τον χαρακτήρα σου. Του αρέσουν τα αυτοκίνητα, αυτό δεν είναι κάτι που με ενοχλεί για να είμαι ειλικρινής, μπορώ να μιλήσω όσο τον γνωρίζω και είναι πολύ καλός. Oποιαδήποτε προκατάληψη υπήρχε για αυτόν, δεν ισχύει.

Το ενδιαφέρον του για τα αυτοκίνητα είναι διαφορετικό απο το δικό μου, όπως και το γούστο του στο ντύσιμό είναι διαφορετικό απο το δικό μου, αλλά θέλω να πιστεύω επίσης πως έχουμε ομοιότητες, έχει παιδιά, είναι οικογενειάρχης, θέλει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, θέλει να είναι χαρούμενος, θέλει να δέχεται την υποστήριξη, θέλει να είναι κομμάτι της ομάδας. Τον βρήκα πολύ καλό στην συνεργασία»

Καταλήγοντας πως: «είναι ένας ήσυχος τύπος, ίσως οι εκτός να νομίζουν πως είναι είναι μια ηχηρή και φανταχτερή προσωπικότητα αλλά δεν είναι. Τον βρήκαμε πολύ ήρεμο, πολύ ταπεινό, όμορφο άνθρωπο που θέλει να υποστηρίξει την ομάδα, είναι πολύ σεβαστός όλη την ώρα»