Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χάβι Γκράθια η Λιντς!

Γκράθια

Σήμερα Τρίτη (21/2) η Λιντς ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Χάβι Γκράθια, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα καθήκοντα προπονητή στα ”παγώνια”.

Η διοίκηση της Λιντς τερμάτισε πρόσφατα την συνεργασία της με τον Τζέσε Μάρτς, στον οποίο καταλογίστηκαν ευθύνες για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, και έθεσε ως υπηρεσιακό προπονητή τον Μάικλ Σκουμπάλα, που κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε τρεις αγώνες.

Χθες όμως, τα ”παγώνια” ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον Ισπανό τεχνικό Χάβι Γκράθια, ο οποίος έχει σχετική εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο Γκράθια έκατσε στον πάγκο της Γουότφορντ από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, με τον ίδιο να καταφέρνει σε αυτό το διάστημα να κρατήσει τις “σφήκες” στη μεγάλη κατηγορία και τους οδηγήσει μόλις στον δεύτερο τελικό FA Cup στην ιστορία τους.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Σαντ του Κατάρ, ενώ έχει επίσης εργαστεί σε Ποντεβέντρα, Κάντιθ, Βιγιαρεάλ Β’, Αλμερία, Όσασούνα, Μάλαγα, Ρουμπίν Καζάν και Βαλένθια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκράθια είναι γνωστός σε μέρος του ελληνικού φίλαθλου κοινού, καθώς έχει προπονήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα, πριν από περίπου μία δεκαετία.