Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 Έβερτον : Εύκολη νίκη για τους κόκκινους διαβόλους

Σε ένα ματς που και οι 2 ομάδες θέλανε αποτέλεσμα, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη και να πάει μόνη 3η τουλάχιστον προσωρινά

Το πρώτο μέρος ανήκε σχεδόν ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 8, όταν ο Pickford έσωσε την ομάδα του σε τετ-α-τετ με τον Rashford. Στο 12 οι κόκκινοι διάβολοι ξανά έφτασαν κοντά στο ντ με κενή εστία. Στο 19 ήρθε η μοναδική μεγάλη ευκαιρία των ζαχαρωτών, όταν ο Simms μετά από ωραία συνεργασία βρέθηκε μόνος του αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία. Η Γιουνάιτεντ έχασε κι άλλες ευκαιρίες χάρη στον φοβερό Pickford, ωστόσο στο 36 ήρθε το γκολ με τον McTominay να λύνει τον γόρδιο δεσμό μετά από μία έξυπνη μπαλιά του Sancho.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ δεν μπήκε με ιδιαίτερη όρεξη, καθώς οι φιλοξενούμενοι αν και δεν απείλησαν ιδιαίτερα είχανε κλείσει την Γιουνάιτεντ στο δικό της μισό. Η πρώτη προειδοποιητική βολή από μεριάς Γιουνάιτεντ ήρθε στο 67, όταν ο Bruno απείλησε με κεφαλιά αλλά ο Pickford ήταν για άλλη μία φορά εκεί. 4 λεπτά αργότερα όμως, μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα της Έβερτον, ο Rashford βρήκε τον Martial ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να γράψει το τελικό 2-0. Τίποτα αξιοσημείωτο δεν συνέβη στην συνέχεια.

  • ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Μαλάσια, Σάμπιτζερ (76′ Φρεντ), ΜακΤόμινεϊ, Άντονι (60′ Μαρσιάλ), Φερνάντες, Σάντσο (77′ Έρικσεν), Ράσφορντ (80′ Βέγκχορστ)
  • ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (87′ Πάτερσον), Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρεϊ (46′ Μικολένκο), Γκρέι, Ιγουόμπι, Γκέιγ (60′ Γκάρνερ), Ονάνα (60′ Ντέιβις), Μακνίλ, Σιμς (70′ Μοπέ)