Ήρθε η ώρα της αναγέννησης και καθιέρωσης ή πίσω στην αστάθεια για τον Ηρακλή ;

  • 0
  • 2 views

Μία ακόμα χρονιά ξεκινάει για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή που θέλει να επιστρέψει στην φυσική του θέση στα σαλόνια της Super League 1.

Μια προσπάθεια που χτίζεται από την περσινή χρονιά καθώς και φέτος συνεχίζει με προπονητή τον Κώστα Γεωργιάδη. Ο "Γηραιός" θα κοιτάξει παρά τα οικονομικά προβλήματα και την μοναδική ενίσχυση στις μεταγραφές με ελευθέρους παίκτες να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.

Με 11 νέες προσθήκες ο 42χρονος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του 27 ποδοσφαιριστές για τον μοναδικό στόχο που έχει θέσει ο ίδιος την άνοδο.

Οι νέες μεταγραφές είναι οι εξής : Μάρκος Βελλίδης , Δημοσθένης Μακρής , Βασίλης Βιτλής , Παναγιώτης Σενγκιέργκης, Χρήστος Σιούτας, Μανώλης Κραγιόπουλος , Αλέξανδρος Δόρης , Άλεν Μελούνοβιτς , Θοδωρής Χειριτράντας , Γιώργος Μανουσάκης και Χρήστος Κουντουριώτης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε αρκετά φιλικά δείχνοντας καλό πρόσωπο με τον μοναδικό επίσημο παιχνίδι να είναι αυτό στο κύπελλο Ελλάδος με την Νίκη Βόλου που αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Με τις κλασσικές πλέον καθυστερήσεις έναρξης της Super League 2 όπως είναι λογικό καμία ομάδα στην αρχή δεν θα είναι τόσο έτοιμη όσες φιλικές αναμετρήσεις και να γίνουν.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου με τον Ηρακλή να υποδέχεται στο Καυτατζόγλειο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Η φετινή χρονιά θα είναι καθοριστική όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι , αλλά και στο διοικητικό καθώς φέρεται ο Ηρακλής στο τέλος της χρονιάς ότι θα εξαγοραστεί ξανά από τον Τομ Παπαδόπουλο. Αυτό όμως είναι κάτι πολύ μακρινό και με μία πιθανή άνοδο ίσως αλλάξει αυτό.

Οι " κυανόλευκοι" έχουν το ρόστερ , έχουν έναν καλό προπονητή και μια ομάδα που είναι χτισμένη από την περσινή χρονιά θα καταθέσουν τα πάντα για το καλύτερο σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μαζί τους θα είναι φυσικά και ο κόσμος του Ηρακλή που έχει ανάγκη την επιστροφή και την καθιέρωση στην μεγάλη κατηγορία και για μία ακόμα φορά θα ακολουθήσει την ομάδα όπου και να παίζει.

Τέλος αυτή σεζόν θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του "Γηραιού "σε όλα τα κομμάτια είτε αγωνιστικά , είτε διοικητικά , είτε και τις φήμες για το νέο γήπεδο.