Τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού πολλοί και σε διαφορετικές περιόδους ήταν οι πρωταγωνιστές. Αναμφίβολα όμως ο Αμερικανός είναι η σταθερά του Ολυμπιακού σε όλη τη σεζόν. Σημείο αναφοράς κατά βάση στην άμυνα, όπου από τους αθλητές της Ευρωλίγκα ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός, αλλά και στην επίθεση.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως έπαιξε όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Και τα 77. Σε ευρωλίγκα, πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ, το σίγουρο είναι πως άνοιγες την τηλεόρασή σου σε αγώνα Ολυμπιακού, και πάντα ήταν παρών.

Το ακόμα πιο δύσκολο και εντυπωσιακό που κατάφερε, είναι πως μαζί με αυτή την καθολική του παρουσία δεν επηρεάστηκε η απόδοσή του. Δεν έμεινε καν στάσιμος. Βελτίωσε σημαντικά τα νούμερά του. Φέτος είχε 7,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ , 5.9 ασίστ και 1.9 κλεψίματα σε 25 λεπτά μέσο όρο στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα. Πέρυσι σε 30 αγώνες στην κανονική περίοδο είχε 5,4 πόντους, και 2,4 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 21 λεπτά μέσο όρο.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του μέχρι και το 2027, ενώ από το καλοκαίρι θα τον δούμε με την «επίσημη αγαπημένη» στο Μουντομπάσκετ.