Μάιλς Μπρίτζις: Το όμορφο εξώφυλλο και το ακόμα πιο άσχημο εσωτερικό (pics)

  • 0
  • 2 views

Μάιλς Μπρίτζις. Ένας εκκολαπτόμενος αστέρας της σκηνής του ΝΒΑ, που έκανε θραύση φέτος με την φανέλα των Χόρνετς και έστελνε παντού μηνύματα πως τα καλύτερα είναι στο μέλλον. Ένας άντρας που είχε καριέρα, πολλά λεφτά, τεράστιο σπίτι, οικογένεια και μία γυναίκα πανέμορφη και στήριγμα του σε όλα τα δύσκολα μονοπάτια της ζωής του. Βέβαια καμία φορά ένας τέτοιος άνθρωπος που έχει τα πάντα και ουσιαστικά προβάλλει ένα πανέμορφο εξώφυλλο, βγάζει ένα ακόμα χειρότερο εσωτερικό. Ένα εσωτερικό με την πιο άσχημη όψη, αυτή που ανταγωνίζεται του σατανά και μία συμπεριφορά τελείως αχάριστη, μίζερη και τιποτένια.

Η σύντροφος λοιπόν, του παίκτη της Νεάς Ορλεάνης, προχώρησε σε μήνυση απέναντι του, αφού όπως τονίζει η ίδια την ξυλοκοπούσε άγρια. Ο ίδιος θα συλληφθεί στο Los Angeles και η Μισέλ Τζόνσον θα βγάλει στην δημοσιότητα φωτογραφίες που είναι χτυπημένη και έχει έντονα τα σημάδια βίας πάνω της. Σημάδια που έχουν μαχητές του UFC όταν βγαίνουν από την αρένα, που έχουν οι μποξέρς μετά από μία σκληρή προπόνηση. Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε. Και όλα αυτά μπροστά στα αθώα μάτια των παιδιών τους, που παρακολουθούσαν έντρομα τον πατέρα τους να διαπράττει τέτοιες άθλιες πράξεις, με εκείνον φυσικά να μην έχει καν ιδέα για το πόσο κακό κάνει σε αυτά και φυσικά πόσο κακοποιεί την ψυχή της μητέρας τους, χτυπώντας την.

Το ζήτημα είναι πως η ίδια βγήκε και το παραδέχθηκε δημόσια κάτι που άλλες γυναίκες, ακόμα και στην Ελλάδα δεν το κάνουν, υποφέροντας σιωπηλά στα χέρια των κακοποιητικών συζύγων τους.

Ελπίζουμε πως θα καταδικαστεί όπως του αξίζει και να μην υπάρξει κανένα ελαφρυντικό. Κουραστήκαμε με όλους τους ψευτόμαγκες που επειδή έχουν λεφτά και επειδή είναι διάσημοι νομίζουν πως όλοι τους ανήκουν.

Καμία μόνη.

Υ.γ Εννοείται πως ισχύει και στην αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή μία γυναίκα κακοποίει με τον οποιονδήποτε τρόπο τον σύζυγο της. Σπάνιες ίσως περιπτώσεις, αλλά δεν πρέπει να δείχνουμε καμία ανοχή σε τέτοια τοξικότητα και στην βία.