Το Μουντιάλ του Κατάρ μας δίδαξε πως όλα μπορούν να συμβούν

  • 0
  • 2 views

Φτάνοντας στα ημιτελικά του Μουντιάλ, οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο είναι Γαλλία, Κροατία, Αργεντινή και Μαρόκο. Σίγουρα αλλιώς τα φανταζόμασταν τα πράγματα και αλλιώς ήρθαν.

Οι εκπλήξεις πάνε και έρχονται. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μάθαμε πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Ποίος περίμενε το διπλό της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής ή τις δύο μεγάλες νίκες της Ιαπωνίας εναντίον σε Γερμανία και Ισπανία αντίστοιχα. Την κατρακύλα του Βελγίου και το εκρηκτικό Μαρόκο που μας έχει κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας. Και φυσικά την ακούραστη Κροατία που απέκλεισε το φαβορί (Βραζιλία).

Τι μας φαίνεται πιθανόν την τωρινή στιγμή, ανάμεσα σε Αργεντινή - Κροατία και Μαρόκο - Γαλλία; Μα φυσικά Αργεντινή και Γαλλία. Αυτό θα απαντήσουν οι περισσότεροι για ζευγάρι τελικού. Αν όμως μια εκ των δυο "στραβοπατήσει" και αποκλειστεί; Με αυτά που βλέπουμε όλα είναι πιθανά. Από ένα sequel του Κροατία - Γαλλία μέχρι και Αργεντινή - Μαρόκο.

Εννοείται πως μπορεί να μην γίνει και τίποτα αλλά ένα ακραίο σενάριο θα θέλαμε να το δούμε όπως και ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Αλμπισελέστε και Τρικολόρ όπως το 2018 που είχαν συναντηθεί στους 16... Ίδωμεν!