Παπαγιάννης: Ότι και να γίνει πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό

  • 0
  • 2 views

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ζαλγκίρης ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε πως μετά από αυτό το ματς η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και "Ότι και να γίνει πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό" όπως δήλωσε στο basketnews.com.

Ο Παναθηναϊκός είχε να πάρει 3 σερί νίκες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, από τις 24 Ιανουαρίου του 2020.

Σε αυτό βασίζεται και ο αρχηγός των πράσινων, τονίζοντας πως η ψυχολογία θα τους φέρει σε θέση να πάρουν τη νίκη στον αγώνα της Δευτέρα στο ΣΕΦ(19:15 - ERT3).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παπαγιάννης:

"Δεν έχουμε βρεθεί στα Playoff της Euroleague 2 χρόνια τώρα, είναι απογοητευτικό για κάθε παίκτη. Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά, το θέτουμε σαν στόχο αλλά πάμε βήμα βήμα.

Φέτος δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά τώρα έχουμε ένα σερί νικών και θέλουμε να εξακολουθήσουμε να το διευρύνουμε. Φυσικά, κάνουμε λάθη αλλά πρέπει να τα διαχειριστούμε και να τα ελαχιστοποιήσουμε.

Έχουμε καλή χημεία και όσο η σεζόν προχωράει έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλεύουμε όλοι μαζί και να γινόμαστε καλύτεροι.

Το κίνητρο ήταν το κλειδί για τις νίκες. Υπήρχαν φήμες ότι δε θα τα καταφέρουμε στο Κάουνας...αλλά κερδίσαμε.

Πιστεύω τον Δεκέμβριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί και να καταλάβουμε ο καθένας το ρόλο που έχει στην ομάδα, έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, έχουμε παίκτες που μπορούν να αμυνθούν, έχουμε και παίκτες που τα κάνουν και τα δύο εξίσου καλά.

Είναι πάντα καλό να έχεις ένα σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από πέρυσι, σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε ότι και να γίνει!"