ΑΕΚ: Πάει για αμυντικό ογκόλιθο με παρελθόν από Λάτσιο

Η ΑΕΚ συνεχίζει να δουλεύει την αμυντική της ενίσχυση, κοιτάζοντας συνεχώς νέους παίκτες, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση στα μετόπισθεν μέχρι στιγμής. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως πάει να γίνει τώρα αφού οι «κιτρινόμαυροι» φαίνονται πως δουλεύουν μία ποιοτική περίπτωση. Ο λόγος γίνεται για τον Μπάστος, πρώην ποδοσφαιριστή της Λάτσιο (2016-2020 68 συμμετοχές – 3 γκολ) που πέρασε την τελευταία διετία στην Άλ-Αιν και ως δανεικός στην Ροστόβ. Μιλάμε για έναν γρήγορο αμυντικό που κερδίζει μονομαχίες και έχει αρκετά καλό άλμα.

Πλέον έχει μείνει ελεύθερος από τους Άραβες και κοιτάζει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, με την ΑΕΚ να είναι ψηλά στην λίστα και όπως αναφέρουν πηγές να έχει αρχίσει ησυζήτηση για τριετές συμβόλαιο. Φυσικά όπως μπορούμε να καταλάβουμε μπορεί η μεταγραφή του να προχωρήσει από απλή πρόταση σε διαπραγμάτευση όμως υπενθυμίζουμε πως στο κάδρο παραμένουν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι εξετάζονται. Ο τελευταίος λόγος είναι στον προπονητή, καθώς δεν θέλει να υπάρχει βιασύνη σε αυτό το θέμα.

Όπως και να έχει φαίνεται να έχει προταθεί ο ποδοσφαιριστής και η δουλειά συνεχίζεται, με τις εξελίξεις να τρέχουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.