Αναλυτικά όσα δήλωσε η Εθνική ομάδα στην συνέντευξη τύπου για το Davis Cup.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Απόστολος Τσιτσιπάς ,Πέτρος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης αναφέρθηκαν για το Davis Cup που διεξάγεται στο Καλλιμάρμαρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

«Έχουμε να δώσουμε όλοι παρά πολλά στο γήπεδο. Να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Παίζουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες, σκοπεύουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι μια εύκολη συνάντηση.

Νιώθω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με το γήπεδο, αλλά κι επειδή είναι ωραία η αίσθηση να παίζεις σε ένα τέτοιο στάδιο.

Είχα την ευκαιρία να έρθω σαν τουρίστας σε αυτό εδώ το μέρος όποτε το να παίζεις σε αυτό το στάδιο για μένα είναι πολύ ξεχωριστό.

Δεν έχει δοθεί η ευκαιρία να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρξει κάποια τέτοια διοργάνωση στο μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περισσότερο παιδιά να παίζουν και περισσότεροι να ονειρεύονται ότι μπορούν να πετύχουν κάτι στο μέλλον.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς είπε: «Είναι κάτι ξεχωριστό, τα μνημεία πίσω από το γήπεδο και γενικά ο χώρος είναι κάτι μοναδικό. Ανυπομονούμε όλοι να βγούμε εκεί έξω και να αγωνιστούμε και οι Έλληνες να μας συμπαραστέκονται.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία να παίζουμε τένις σε ένα τόσο ιστορικό στάδιο και οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν σε αυτό το στάδιο. Είναι τρελό να σκεφτόμαστε ότι μια διοργάνωση σαν το Davis Cup γίνεται στο Καλιμμάρμαρο».

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τσιτσιπάς δήλωσε:

«Είναι μια σπουδαία επιλογή να γίνουν εκεί οι αγώνες. Είναι ιδανική η επιλογή, είναι λιτή, αυτό χρειάζεται σε έναν τέτοιο χώρο.. Υπάρχει η άμιλλα, το σήμα κατατεθέν των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχει γίνει σπουδαία δουλειά».

Και κατέληξε: «Ζητάω την συμπαράσταση όλων των Ελλήνων φιλάθλων, να επισκεφθούν τον χώρο, να στηρίξουν την ομάδα, οι φίλαθλοι είναι οι επιπλέον δύναμη για τους αθλητές. Περνάμε δύσκολες στιγμές και κυρίως στη Θεσσαλία, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί δημιουργούμε μια ηπιότερη κατάσταση, όταν είμαστε ενωμένοι μπορέσουμε να φτάσουμε σε μεγαλύτερα επιτεύγματα».