Στο Fort Worth του Τέξας θα πραγματοποιηθεί το WTA Finals 2022, με τις 8 κορυφαίες τενίστριες να δίνουν το παρόν στο τελευταίο σημαντικό Τουρνουά της σεζόν.

Ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες το μέρος διεξαγωγής των Τελικών της WTA, με τον κλειστό χώρο στην Dickies Arena να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια εβδομάδα υψηλού επιπέδου τένις στις 31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου. Η δράση μεταφέρεται λοιπόν από το Shenzhen της Κίνας που διοργάνωνε μέχρι πρόσφατα το WTA Finals, στην άλλη πλευρά του κόσμου και το Τέξας.

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη προκριθεί οι Swiatek και Jabeur, ενώ παραμένουν ακόμα 6 διαθέσιμες θέσεις. Για την ώρα αυτές οι θέσεις φαίνονται να καλύπτονται από τις Pegula, Gauff, Garcia, Sabalenka και Kasatkina, ενώ η Μαρία Σάκκαρη καταλαμβάνει την 8η και τελευταία θέση, μετά και την απόσυρση της Simona Halep από τα υπόλοιπα Τουρνουά του 2022 λόγω της μετεγχειρητικής αποθεραπείας της στην μύτη.

Πάντως ακόμα τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση των επόμενων 6 τενιστριών, καθώς οι διαφορές στην βαθμολογία είναι μικρές και ακολουθούν και άλλα Τουρνουά μέχρι τέλη Οκτώβρη που μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στην κατάταξη για το Race to the WTA Finals.