Έχουν βάση τα σενάρια για Χατζηδιάκο και ΑΕΚ;

  • 0
  • 2 views

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως βρίσκεται ακόμα στην λίστα της ΑΕΚ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, ενώ και ο ίδιος δεν απορρίπτει την ιδέα της επιστροφής στα πάτρια εδάφη.

Δεν είναι κρυφό, πως η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τον Παντελή Χατζηδιάκο, τον οποίο μάλιστα προσέγγισε, κάνοντας παράλληλα μία αξιοπρεπή πρόταση στην Άλκμααρ, με τον Έλληνα διεθνή στόπερ όμως να απορρίπτει την πρόταση της Ένωσης.

Παρά το ότι Χατζηδιάκος και ΑΕΚ δεν τα βρήκαν τότε, οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν δείχνουν να έχουν αφήσει την υπόθεση πίσω τους. Ο Έλληνας στόπερ φαίνεται ότι αρέσει στον Αλμέιδα και στην ΑΕΚ συλλογικά, καθώς θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει τον 2ο ή τον 3ο κεντρικό αμυντικό στην ιεραρχία του ρόστερ.

Από την πλευρά του μάλιστα, ο Χατζηδιάκος δείχνει να μην ''κλείνει την πόρτα'' στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στο ολλανδικό ESPN και ανέφερε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα ενώ ανέφερε επίσης ότι ως μικρό παιδί έβλεπε όλους τους αγώνες τους ελληνικού πρωταθλήματος και στην πραγματικότητα ήταν όνειρό του να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, να γίνει ένα τέτοιο ''πάντρεμα'', εφόσον η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που επέμεινε περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση του Χατζηδιάκου, ενώ ο ίδιος με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, δεν αποκλείει την μετακίνηση σε κάποιο ελληνικό κλαμπ.