Ίντερ: Όνειρο για την άμυνα ο Κιμ – Στη λίστα και ο Μαυροπάνος

Εξελίξεις στην Ίντερ μετά την υπόθεση Ατσέρμπι – Χουάν Ζεσούς.


Πιο συγκεκριμένα, η Ίντερ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ατσέρμπι το καλοκαίρι. Εν μέρει και λόγω της ηλικίας του, αλλά κυρίως λόγω του πρόσφατου περιστατικού με τον Χουάν Ζεσούς, με τον 36χρονο να κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση στον παίκτη της Νάπολι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ακόμη η ιταλική ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει αν θα τιμωρηθεί ο παίκτης, ωστόσο η Ίντερ τα “έχει πάρει” με τον Ατσέρμπι λόγω της αρνητικής δημοσιότητας που πέφτει πάνω της εξαιτίας του.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», οι άνθρωποι της Ίντερ θα ήθελαν ιδανικά να αντικαταστήσουν τον Ιταλό με τον Κιμ της Μπάγερν, ο οποίος γνωρίζει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα αφού πέρσι ήταν από τους πρωταγωνιστές της Νάπολι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι και η δυσκολότερη από τις τέσσερις που εξετάζουν στην Ίντερ, καθώς η Μπάγερν τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι για 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Ίντερ σκοπεύει να προτείνει στους Βαυαρούς δανεισμό και έπειτα οψιόν αγοράς στα 40 με 45 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιός θα είναι ο προπονητής που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ.

Τα άλλα τρία ονόματα που έχουν συνδεθεί με την Ίντερ για την ώρα είναι οι Σκαλβίνι (Αταλάντα), Σμόλινγκ και Μαυροπάνος, ωστόσο η προτεραιότητα είναι ο Νοτιοκορεάτης.

Μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου θα ακουστούν και άλλες περιπτώσεις παικτών για το κέντρο της άμυνας των Μιλανέζων.