Λίβερπουλ: Mετά τον τελικό του Сhampions League η απόφαση για παραμονή Μανέ

Σάντιο Μανέ

O Σάντιο Μανέ αναμφισβήτητα αποτελεί έναν απο τους πρωταγωνιστές στη Λίβερπουλ, και οι «Κόκκινοι» έχουν εκφράσει επιθυμία για να τον κρατήσουν στην ομάδα. Aλλά οι συζητήσεις παραμονής, θα ξεκινήσουν μετά τον τελικό του Сhampions League.

H Λίβερπουλ και ο Μανέ θα καθίσουν στο τραπέζι διαπραγματεύσεων μετά τον τελικό του UEFA Champions League. O λόγος οφείλεται στο γεγονός πως ο Σενεγαλέζος εξτρέμ στοχεύει μόνο στην κατάκτησή του και για να το επιτυχεί απαραίτητη κρίνεται η πνευματική ηρεμία του. Ο Γιούργκεν Κλόπ διατηρεί ψύχραιμο παρόλο που η πίεση είναι αισθητή διότι τα 16 γκολ και οι 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε Premier League και τα 5 γκολ και 1 ασίστ σε επίπεδο Сhampions League του πολύτιμου γραναζιού εμψυχώνουν την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο έτερος επιθετικός της ομάδας δήλωσε Μοχάμεντ Σαλάχ δήλωσε πως παραμένει για ακόμα μια χρονιά στον σύλλογο.

Σύμφωνα με την σελίδα «LFC Tranfer Room», η οποία επικαλείται δημοσίευμα της «Times Sport» και του Πόλ Τζόις, μετά την 28η Μαιου του επικείμενου τελικού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης η πλευρά του παίχτη και της διοίκησης, θα αποφασίσουν εαν το συμβόλαιο του, θα επεκταθεί πέρα απο τον Ιούνιο του 2023.