Γιουνάιτεντ

Το τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας έβαλε στο στόχαστρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με σκοπό την αντικατάσταση του Νταβίντ Ντε Χέα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην αναζήτηση τερματοφύλακα, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να μην αναμένεται να συνεχίσει μετά από 12 χρόνια στο Ολντ Τράφορντ. Αν και κατέκτησε το “Χρυσό Γάντι”, ο Ισπανός τερματοφύλακας αδυνατεί να διατηρήσει μία σταθερότητα στις εμφανίσεις του, αναγκάζοντας τον σύλλογο να αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Τζόρνταν Πίκφορντ είναι ένας βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τον σπουδαίο ρόλο κάτω από τα δοκάρια των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Ο Πίκφορντ αγωνίζεται στην Έβερτον από το 2017 και έχει καταφέρει να βοηθήσει τα Ζαχαρωτά να παραμείνουν στην κατηγορία, παρά τις διαρκείς μάχες τους, τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, στο διεθνές επίπεδο, ο Πίκφορντ κρατάει σταθερά τον ρόλο του βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας, φυλάσσοντας την εστία των “Τριών Λιονταριών” στις τελευταίες τρεις διοργανώσεις που συμμετείχαν. Ο Πίκφορντ είναι εξαιρετικός στις αποκρούσεις ενώ έχει την δυνατότητα να παίξει και με την μπάλα κάτω, με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τεν Χαγκ. Αν και ο Άγγλος υπέγραψε συμβόλαιο με την Έβερτον , τον Φεβρουάριο, η Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να δώσει περίπου 50 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ακόμα, δεδομένου ότι η Έβερτον είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο μισθολόγιο εκτός των Top 6 και παλεύει διαρκώς για την επιβίωσή της, αναμένεται να είναι πρόθυμη να συζητήσει την πώληση του 29χρονου.

Αν και καμία κίνηση δεν έχει επισημοποιηθεί, η Γιουνάιτεντ πρέπει να κινηθεί έξυπνα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, καθώς καίριες θέσεις, δείχνουν “κρεμασμένες” από τους παρόντες παίκτες. Πέρα από τερματοφύλακα, ο Τεν Χαγκ αναμένεται να αναζητήσει και έναν επιθετικό μέσα στο καλοκαίρι, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν μαζικές έξοδοι από το Ολντ Τράφορντ, με τους “Κόκκινους Διαβόλους” να βρίσκονται στην πορεία μίας αναδιαμόρφωσης, υπό τον Ολλανδό τεχνικό.