Μάντσεστερ Σίτι: Αποκτά 14χρονο ταλέντο από τις Η.Π.Α.

img 20240320 225103

Η Μάντσεστερ Σίτι κινείται σε μια τεράστια μεταγραφική κίνηση για το μέλλον. Ετοιμάζεται να υπογράψει τον Κάβαν Σάλιβαν, το ταλέντο ηλικίας 14 ετών από τις ακαδημίες της Φιλαδέλφεια.

 

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κάβαν Σάλιβαν, είναι έτοιμος να έρθει στην Αγγλία για να ενταχθεί στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Αμερικανός με ρίζες από τη Γερμανία μεσοεπιθετικός ηλικίας 14 ετών, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκτός της Μάντσεστερ Σίτι, και των Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και Μπάγιερν Μονάχου.

 

Η ομάδα του Μάντσεστερ, κέρδισε την μάχη μεταξύ των μεγάλων ονομάτων και θα κάνει δικό της τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο μεσοεπιθετικός που έχει τραβήξει όλα τα φώτα της αμερικανικής ηπείρου πάνω του, μπορεί να αγωνιστεί εκτός τη θέση του δεκαριού και σε αυτή του αριστερού εξτρέμ.

 

Στην Αγγλία παρόλα αυτά θέλουν να τον κρατήσουν στις ακαδημίες τους μέχρι να γίνει 16 ετών, όπου μετά θα δοθεί στην Λόμελ του Βελγίου. Ο λόγος είναι για να αποκτήσει ευρωπαϊκή εμπειρία, σε μια ομάδα που ανήκει στο δίκτυο της City Football Group.

 

Ο αριστεροπόδαρος νεαρός, έχει ως φυσική θέση αυτή του δεκαριού. Όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να το δούμε να αγωνίζεται και σαν box to box ή αριστερό εξτρέμ. Έχοντας ύψος 1,58, έχει χαμηλά κέντρο βάρους που τον βοηθάει ώστε να είναι πιο ευέλικτος με εξαιρετική ντρίμπλα.