Η συνέχεια της καριέρας του Λιονέλ Μέσι είναι θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, καθώς ο Αργεντινός είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί ως ελεύθερος σε άλλη ομάδα εκτός από την Παρί.

Έτσι λοιπόν ένας πολύ καλός του φίλος, ο Κουν Αγουέρο αποκαλύπτει ομάδα έκπληξη που μπορεί να καταλήξει ο Αργεντινός σταρ.

Ο Λέο έχει 16 γκολ και 14 ασίστ αυτή τη σεζόν για την Παρί, αλλά οι πιθανότητες να μην υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για 1 ακόμη έτος φαντάζει σίγουρη.

Ο Μέσι πήγε στην Παρί το 2021 και υπέγραψε συμβόλαιο 2ετες συν 1 έτος ακόμα που πρέπει να υπογραφεί και από τις δύο πλευρές για να συνεχιστεί.

Η επέκταση του συμβολαίου φάνταζε σίγουρη μετά το τέλος του παγκοσμίου κυπέλλου αλλά ο Αργεντινός δεν έχει βάλει την υπογραφή του ακόμα, με αποτέλεσμα πολλοί σύλλογοι να τον διεκδικούν.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τον φέρει ξανά στην Καταλονία καθώς ο Αργεντινός έχει εκεί το σπίτι του αλλά και τους φίλους του, είναι αυτό αρκετό όμως;

Δεύτερη μνηστήρας για τον Λέο είναι το MLS και η Ιντερ Μαϊάμι, με τον Φιλ Νέβιλ να δηλώνει πως οι Αμερικανοί ψάχνουν τρόπους να τον κάνουν δικό τους.

Παρόλα αυτά ο Αγουέρο ανακάλυψε μια ακόμα ομάδα που δεν έχει ακουστεί αυτό το διάστημα. Ο λόγος για την Νιούελς Ολντ Μπόις, η ομάδα που ο Μέσι υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα γυρίσει ξανά.

Ο Αγουέρο ήταν ο άνθρωπος που όταν έπαιζε στην Εθνική, κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι.

Ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη: “Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στη Νιούελ Ολντ Μπόις”.

Από την άλλη ο Μάξι Ροντρίγκεζ συνέχισε: “Αυτός είναι ο Κουν, ποτέ δεν σταματάει να μιλάει, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό καθώς υπάρχουν φήμες παντού. Ας περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει”.

Όλα αυτά είναι λόγια, η πένα βρίσκεται στα χέρια του Αργεντινού ο οποίος μπορεί τελικά να τη βάλει στο συμβόλαιο της Παρί, είναι δύσκολο να προβλέψουμε το οτιδήποτε γιατί ούτε ο ίδιος το γνωρίζει ακόμα.