Σύμφωνα με την Equipe, ο Κίλιαν Εμπαπέ έδωσε πίσω στην Παρί το μπόνους αφοσίωσης που έλαβε, το οποίο έφτανε τα 100 εκατ. ευρώ, για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει στην Γαλλία και, παρά το δραματικό καλοκαίρι, ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι πίσω στην βασική ενδεκάδα και συνεχίζει να σκοράρει. Αν και το καλοκαίρι αρνήθηκε ανανέωση συμβολαίου με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί “προς πώληση” και να προπονείται με την δεύτερη ομάδα, ο Γάλλος φαίνεται να “τα βρήκε” με την διοίκηση της ομάδας.

Όπως υποστηρίζει η γαλλική Equipe, ο 24χρονος έδωσε πίσω στην ομάδα το μπόνους αφοσίωσης, που δικαιούνταν σύμφωνα με το συμβόλαιο του. Το ποσό αυτό έφτανε τα 60 με 80 εκατομμύρια για τον παίκτη, ενώ ο σύλλογος έχανε 100 εκατομμύρια. Με την απόφαση αυτή του Εμπαπέ, η Παρί ουσιαστικά βγάζει τα χρήματα που θα έβγαζε, αν πουλούσε τον Γάλλο σούπερσταρ.

Ο Εμπαπέ εξακολουθεί να έχει λιγότερους από 12 μήνες στο συμβόλαιό του και όλα δείχνουν, προς το παρόν, πως θα αποχωρήσει από την Παρί, μόλις αυτό λήξει. Παρόλα αυτά, η χειρονομία του αυτή, έκανε τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, να δεχθεί την συμμετοχή του Εμπαπέ, στην πρώτη ομάδα.