Αυτή η ασίστ του Κωνσταντέλια στο ντέρμπι των δικεφάλων έχει σηκώσει ένα κύμα μεταγραφικών ενδιαφερομένων για το πρόσωπο του με την Γαλατάσαραϊ να προστίθεται στην λίστα αναμονής.

Μετά από αυτή την ασίστ του Κωνσταντέλια κόντρα στην ΑΕΚ η οποία πολύ γρήγορα έγινε viral είναι επόμενο πολλές ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Έτσι και η Γαλατάσαραϊ μπήκε στον μεταγραφικό αγώνα για την απόκτηση του.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως όσο περισσότεροι ρίχνουν προσφορές στο τραπέζι τόσο περισσότερο στο τέλος της ημέρας θα ανεβεί η χρηματιστηριακή αξία του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Τούρκικα μέσα κάνουν λόγο για πρόταση 6 εκατομμυρίων από την ομάδα κάτι το οποίο δεν θα είχε υπόσταση απέναντι στο wonder kid του ΠΑΟΚ. Τα μέσα αναφέρονται επίσης πως υπάρχουν προτάσεις από την Λίντς Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως δεν βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να κινείται έντονα για την μεταγραφή του Κωνσταντέλια καθώς λίγες μέρες πριν υπέγραψε συμβόλαιο με υψηλότερες χρηματικές απολαβές έως και το 2027.

Εν τέλει αν ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνεχίσει έτσι η μεταγραφή του σε μία μεγαλύτερη ομάδα είναι σχεδόν σίγουρο και αυτά τα μεγάλα ποσά που βλέπουμε και πιστεύουμε πως είναι υπερεκτιμημένα θα είναι απολύτως φυσιολογικά όταν θα αναφερόμαστε στον Γιάννη Κωνσταντέλια.