Με έναν ασταμάτητο Ούντρις ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού. Παραλίγο μεγάλη ανατροπή για το Τριφύλλι από το 2-0. Όλα ανοικτά για τον τελικό του ΟΑΚΑ την Παρασκευή.


Μια ομάδα μόνος του ο Ούντρις

Πράγματα και θάματα απ’ τον Λευκορώσο που πέτυχε 33 πόντους και ήταν μια ομάδα μόνος του. Πυροβολούσε ασταμάτητα απέναντι στο μπλοκ των πράσινων που δεν μπόρεσε να τον σταματήσει. Με διαφορά ο MVP του αγώνα.

Ο Πετρεας ζει για τα tie-break 

Ο διεθνής κεντρικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 5ο σετ. Συνδυάζοντας την εμπειρία με το πάθος. Με εντυπωσιακά μπλοκ και δυνατά σέρβις συνέβαλε τα μέγιστα. Βάζοντας φρένο στην ανατροπή που ετοίμαζε το Τριφύλλι. 

“Πονοκέφαλος” με Ράπτη

Ο 22χρονος Έλληνας ακραίος είχε μια μαγική εμφάνιση. Ήταν πρωταγωνιστής στα 2 σετ της παραλίγο ανατροπής. Στο tie-break όμως “λύγισε”. Πολλά λάθη και άσχημες υποδοχές. Έχοντας μεγάλο μέρος της ευθύνης στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ (7-2). Σε μια σεζόν που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των Πρασίνων. Με το συμβόλαιο του να λήγει και με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη υπογράψει ακραίο (Ανδρέας Φράγκος). Ίσως η σημερινή του εμφάνιση δημιουργήσει έναν (θετικό) πονοκέφαλο στους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Με δεύτερες σκέψεις να γεννιούνται σχετικά με το μέλλον του ταλαντούχου νεαρού.

“Βραχυκύκλωσε” ο Γιάκομπσεν

Πολύ κακή εμφάνιση από τον αρχηγό του Τριφυλλιού. Πέτυχε μόλις δύο πόντους και δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Πολύ κακός ειδικά στο μπλοκ όπου τον εξέθεσε ο Ούντρις. Φέρει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα σετ.

Τα σετ

1ο: 28-26 (ΠΑΟΚ)

2ο: 25-20 (ΠΑΟΚ)

3ο: 22-25 (Παναθηναϊκός)

4ο: 22-25 (Παναθηναϊκός)

5ο: 15-9 (ΠΑΟΚ)