Αταλάντα – Λίβερπουλ 0-1: Πρόκριση για την Ιταλική ομάδα παρά την ήττα

0

img 20240419 000437

Ατλάντα και Λίβερπουλ αναμετρήθηκαν στην ρεβάνς του 0-3 στο Άνφιλντ. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να κρατήσει το τεράστιο προβάδισμα που είχε από το πρώτο και παρά την ήττα της με 0-1 από την Λίβερπουλ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ στο  7′ πανηγύρισε την πρόκριση στον ημιτελικό.

Ο αγώνας 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Λίβερπουλ η οποία κατάφερε να κερδίσει πέναλτι μόλις στο 6′ για χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μούσο για το 0-1. Η ομάδα του Κλοπ προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς καθώς έψαχνε ακόμα δύο γκολ για την ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 13′ ο Ντίαζ πάτησε περιοχή είδε όμως τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα πέφτοντας γενναία στα πόδια του για να μαζέψει την μπάλα. Στο 39′ η Λίβερπουλ άγγιξε το γκολ με τον Σαλάχ να περνά τον Μούσο και την μπάλα να φεύγει παρόλα αυτά εκτός τελικής γραμμής. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Λίβερπουλ μπροστά στο σκορ με 0-1.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ξεκίνησε με πολύ χαμηλό κόντρα σε όλα τις προβλέψεις που ήθελαν την ομάδα του Κλοπ να ασκεί αφόρητη πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 69′ η Αταλάντα απείλησε με ένα σουτ του Σκαμάκα από πλεονεκτική θέση να καταλήγει απελπιστικά άουτ. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης (90+3′) ο Νούνιεζ έπιασε μια κεφαλιά με τον Μούσο να αποκρούει εύκολα παρόλα αυτά. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Λίβερπουλ νικήτρια με 0-1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *