Μίλαν – Ίντερ 1-2: Έραψε και με τη βούλα το δεύτερο αστέρι

0

Πήρε το ντέρμπι και ταυτόχρονα το πρωτάθλημα η Ίντερ.


Η Ίντερ άνοιξε το σκορ με την πρώτη σημαντική φάση του αγώνα, όταν ένα κόρνερ του Ντιμάρκο βρήκε τον Παβάρ, κι αυτός βρήκε τον Ατσέρμπι με το κεφάλι και με κεφαλιά του Ιταλού γράφτηκε το 0-1 στο 18′.

Στο 25′ η Ίντερ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2, με τον Ντιμάρκο να βρίσκει με όμορφη μπαλιά τον Λαουτάρο και με τον Αργεντινό να μη βρίσκει καλά τη μπάλα για να την σπρώξει προς τα δίχτυα του Μενιάν.

Η Ίντερ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ και στο 38′, με τον Μπαρέλα να βρίσκει τον Τουράμ και το σουτ του δεύτερου να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μενιάν.

Η πρώτη σημαντική φάση της Μίλαν ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Ζόμερ να διώχνει με δυσκολία ένα δυνατό σουτ του Καλάμπρια στη δεξιά του γωνία.

Οι «Νερατζούρι» διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 49′, με τον Τουράμ να αιφνιδιάζει τον Μενιάν με ένα σουτ από το όριο της περιοχής και να γράφει το 0-2.

 

Η Μίλαν κατάφερε να μειώσει στο 80′, με τον Τομόρι να καταφέρει να στείλει την μπάλα στην κενή εστία του Ζόμερ αφού ο Ελβετός τερματοφύλακας είχε εξουδετερωθεί από την πρώτη κεφαλιά του Γκαμπιά και να γράφει το 1-2.

Στις καθυστερήσεις υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Τεό Ερναντέζ και Ντάμφρις, με αποτέλεσμα και οι δύο να δούνε την κόκκινη κάρτα.

Πριν την τελευταία φάση την κόκκινη είδε και ο Καλάμπρια για χτύπημα εκτός φάσης στον Φρατέζι.

Το τελικό σφύριγμα είδε την Ίντερ πρωταθλήτρια, με τους «Ροσονέρι» να μην καταφέρνουν να χαλάσουν το πάρτι της συμπολίτισσας τους.

Αυτό ήταν το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Ίντερ, αφήνοντας πίσω τη Μίλαν με 19 και πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τη Γιουβέντους που έχει 36.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *