Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι: Στον πάγκο ο Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συνεχίσει την παραμονή της στην κορυφή της βαθμολογίας, αναζητώντας την νίκη απέναντι στην Φόρεστ, με τον Χάαλαντ αν επιστρέφει ως αναπληρωματικός.

Με τις μάχες για την πρωτιά και υποβιβασμό να κορυφώνονται, Μάντσεστερ Σίτι και Νότιγχαμ Φόρεστ θα επιδιώξουν να πάρουν ένα λυτρωτικό τρίποντο στην σημερινή τους αναμέτρση.

Από την μία η Φόρεστ, που είδε την Λούτον να χάνει αλλά την Μπέρνλι να πλησιάζει, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι θα επιδιώξει να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στοχεύοντας στις 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Οι Ενδεκάδες

Νότιγχαμ Φόρεστ (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Σελς, Γουίλιαμς, Νιακιτέ, Μπόλι, Μουρίγιο, Αΐνα, Ντανίλο, Γκίμπς-Γουάιτ, Ελάνγκα, Χάντσον-Οντόι, Γουντ

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι, Άκε, Γκβάρντιολ, Ρόντρι, Ντε Mπρόινε, Σίλβα, Ντοκού, Γκρίλις, Άλβαρεζ